top of page
Betafence

Betafence

Onze Betafence-panelen zijn een robuuste en originele oplossing voor de beveiliging van uw eigendom. Door het driedimensionele design zijn deze panelen zowel bijzonder stevig als decoratief.

Decofor

Decofor

Het Decofor systeem is aan te bevelen voor de professionele afrastering van sites waar én degelijkheid én een attractief design gewenst zijn: residentiële woningen, parken, scholen, publieke gebouwen, zwembaden, enz... De panelen zijn stevig en toch uitermate elegant en decoratief. Panelen, palen en poorten vormen één perfecte harmonie.
Het Decofor systeem omvat panelen in diverse hoogtes, bijhorende palen, enkele en dubbele poorten en montagetoebehoren. Alles van één uniform design.

Nylofor Medium

Nylofor Medium

Het Nylofor Medium-systeem is ten zeerste aan te bevelen voor de professionele afrastering van parken, speelterreinen, tuinen, fabrieken en werkplaatsen, havens, vliegvelden en militaire domeinen.
De panelen zijn zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen die de panelen een bijzondere sterkte verlenen. Nylofor Medium biedt een uitstekende verhouding kwaliteit-prijs.
Het systeem omvat panelen in diverse hoogtes, palen met specifiek bevestigingssysteem, aangepaste toebehoren en een breed assortiment van ingenieuze draai- en schuifpoorten.

Nylofor 3D

Nylofor 3D

Het Nylofor 3D-systeem is ten zeerste aan te bevelen voor de professionele afrastering van gebouwen van openbaar nut, fabrieken en werkplaatsen, scholen, parken, speelterreinen, sportvelden, vliegvelden, militaire domeinen, enz. De panelen zijn zwaar gelast gaas met rechthoekige mazen en horizontale versterkingen en staan borg voor een maximale stevigheid.
Het systeem omvat panelen in diverse hoogtes, twee types palen met specifiek bevestigingssysteem, aangepaste toebehoren en een breed assortiment van ingenieuze draai-en schuifpoorten.

bottom of page